Blind hoopt op een aanvallend Ajax met lef

Bron: ajax1.nl

Ook voor Daley Blind is het duidelijk: Ajax is de favoriet in de topper tegen PSV. Aanstaande zondag zal het team van Frank de Boer het opnemen tegen de concurrent. Vorig jaar konden ze de titel veiligstellen in Eindhoven, nu kunnen we een hele andere wedstrijd verwachten. “Dat klopt wel”, vindt Blind in het Algemeen Dagblad. “Toen was iedereen er mee bezig, de supporters, de media. Je voelde dat de beslissing in de strijd om de titel heel dichtbij was. Nu kun je een nederlaag makkelijk repareren.”

Volgens Blind is het logisch dat Ajax de favoriet is: “We zijn de afgelopen drie jaar kampioen geworden.” Volgens de verdediger moet Ajax de positieve punten uit het duel tegen Barcelona meenemen naar Eindhoven. “We hebben wel iets neergezet, lijkt me. Als wij net als in Barcelona met lef spelen, hoog druk zetten en vooruit voetballen, kunnen we ze in de problemen brengen”, vertelt hij verder.

Het duel tussen Ajax en PSV begint zondagmiddag om 16.30 uur. Op last van de gemeente Eindhoven zullen er geen uitsupporters aanwezig zijn bij de topwedstrijd.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/blind-hoopt-op-een-aanvallend-ajax-met-lef/