Luc Castaignos: “Zonde dat we het weggeven”

Bron: ajax1.nl

Luc Castaignos opende zaterdagavond in Enschede de score tegen Ajax. De spits – die eerder uitkwam voor Feyenoord in de Eredivisie – profiteerde in de 22e minuut van onoplettendheid in de defensie van Ajax. Tien minuten voor tijd was spits Kolbeinn Sigthórsson echter belangrijk voor Ajax, want hij scoorde de 1-1.

“Het is zonde dat we de voorsprong in de slotfase toch nog weggeven”, is Castaignos dan ook teleurgesteld voor de camera van FOX Sports. “We kwamen op voorsprong en hadden daarna de tweede moeten maken. Dat lieten we na”, blikt de spits van FC Twente terug. “Zelf kreeg ik na mijn treffer ook nog twee aardige kansen. Beide keren was de aanname niet helemaal goed en bovendien zat doelman Jasper Cillessen er steeds heel goed bij”, prijst de aanvaller de keeper van Ajax.

In de tweede helft werd Ajax sterker en sterker, zag Castaignos ook. “We wilden naar voren, maar gingen naar achteren. Daardoor gaven we het initiatief volledig aan Ajax. Dan blijkt natuurlijk dat die ploeg ook kwaliteit heeft.” De volgende wedstrijd van Ajax is in de Champions League tegen Celtic. De wedstrijd wordt aankomende dinsdag afgewerkt in Schotland.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/luc-castaignos-zonde-dat-we-het-weggeven/