Ajax – Barcelona; Maandagochtend

Bron: www.ajaxtotaal.nl

In de media komt vanochtend het CL duel Ajax – Barcelona van aanstaande dinsdagavond 26 november (20.45 uur) ruim aan bod. Columnisten, trainers, nieuwsmakers en analisten vallen over elkaar heen om te waarschuwen dat Barca ook zonder Messi een heel goed team heeft.

In zijn column in de Telegraaf, zegt Cruijff dat Barcelona komt om te winnen en dat het ook zonder Messi echt niet met een man minder speelt. Hij schrijft: “Ajax moet voetballen met een duidelijk doel voor ogen, moet de volgende ronde zien te halen.” en “Nu maar afwachten hoe ze het er vanaf gaan brengen.”

Valentijn Driessen stelt in zijn videopraatje op Telesport TV ook dat Ajax moet oppassen. “Als ze zo spelen als tegen Heracles krijgen ze klop van Barcelona.”

Bij Studio Voetbal ( gisteravond ) zien Ronald de Boer en Jan Mulder een opgaande lijn bij Ajax. “Met Veltman in de achterhoede is het spel meer naar voren gericht en de achterhoede stabieler. Maar het zal moeilijk worden.”

Frank de Boer liet al eerder weten dat hij kansen ziet voor zijn team.  “Het zal niet gemakkelijk zijn maar de tweede plaats in de poule is het doel.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/ajax-barcelona-maandagochtend/