Salzburg blij: “Worden fantastische wedstrijden”

Bron: ajax1.nl

Ook bij Red Bull Salzburg is er verheugd gereageerd op de loting van de Europa League. Speler Kevin Kampl spreekt van een zware, maar haalbare loting en hij kijkt met goede moed vooruit in de Oostenrijkse media. “Met het voetbal dat wij momenteel laten zien hoeven we voor niemand bang te zijn.” Zijn trainer Roger Schmidt is het met hem eens. “Voor ons is dit een geweldige loting, het worden fantastische wedstrijden.”

Van onderschatting is echter geen sprake, volgens Schmidt. “Ajax heeft niet voor niets in de Champions League gespeeld en is kampioen van Nederland.” Hij roemt daarnaast de aanvallende speelstijl die de Amsterdammers net als Salzburg hanteren, zij het op een andere manier.

Ook op commercieel en logistiek vlak heerst er Oostenrijkse tevredenheid. “We krijgen niet te maken met een lange reis en de Amsterdam Arena is een mooi stadion”, aldus sportief directeur Ralf Rangnick. Schmidt rekent daarnaast op een vol stadion tijdens te thuiswedstrijd. Ajax speelt op 20 februari eerst thuis tegen Red Bull. De return vindt op 27 februari plaats.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/salzburg-blij-worden-fantastische-wedstrijden/