Twee transferkandidaten voor Eyong Enoh

Bron: ajax1.nl

Omdat hij bij het eerste elftal niet meer in beeld is zou je bijna vergeten dat Eyong Enoh nog bij Ajax onder contract staat. De verdedigende middenvelder mag weg uit Amsterdam, maar in de vorige transferperiode kwam het niet tot een overeenkomst met enkele ploegen. Volgens VoetbalPrimeur hebben twee buitenlandse clubs zich gemeld voor de handtekening van de Kameroener.

“We werken met Ajax aan een oplossing, maar zij hebben ons gezegd een transfer niet in de weg te zullen staan”, aldus de zaakwaarnemer van Enoh. Zo kunnen Eintracht Frankfurt en PAOK Saloniki – de twee geïnteresseerde clubs – hun slag dus slaan. Het contract van Enoh loopt door tot medio 2015, maar Ajax wil hem niet transfervrij laten vertrekken.

“Ajax heeft daarvoor te veel geïnvesteerd in Eyong. Denk eerder aan een huurcontract van een half jaar met een optie tot koop”, legt de zaakwaarnemer uit. Ondanks het gebrek aan speelminuten in het eerste elftal is Enoh tevreden in de hoofdstad. Hij is blij dat hij aan spelen toekomt bij Jong Ajax en kan scherp blijven op de trainingen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/twee-transferkandidaten-voor-eyong-enoh/