Cillessen: 'Heb nu meer interviews'

Bron: www.ajaxshowtime.com

'Ik merk dat mijn omgeving verandert', vertelt Cillessen aan de NOS. 'Ik krijg wekelijks wel een paar interviews, vind ik helemaal niet erg, maar daar merk je het wel aan', geeft Cillessen aan.

Een nadeel voor Cillessen is dat hij nu niet meer in de beker mag keepen, juist nu Ajax in de finale staat. 'Het is apart, ik heb twee jaar lang die beker gespeeld. Wat dat betreft is het vervelend dat je nu de beker niet speelt nu we in de finale staan. Maar voor de ploeg is het goed natuurlijk', voegt Cillessen er snel aan toe.

Aankomende zondag kan Cillessen zijn eerste échte kampioenschap pakken. 'We zullen eerst moeten winnen, anders ga je met een vervelend gevoel weg uit Arnhem. We hebben het geluk dat we in de bus televisie hebben, ik denk dat die wedstrijd wel aangaat', lacht Cillessen. 'RKC zal het niet makkelijk gaan krijgen in de Kuip, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit', droomt Cillessen. 'We willen gewoon van Vitesse winnen, we kunnen niet weer verliezen. Bij Vitesse is altijd wat aan de hand, dat krijg ik als jongen uit Nijmegen (Groesbeek, red.) extra mee ja. Bij Vitesse is de Cruijff-revolutie nog bezig.'

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/78139/cillessen-heb-nu-meer-interviews-.html

Gegevens

Spelers: Jasper Cillessen
Onderwerpen: Kampioen
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff