Jasper Cillessen: “Ik ben belangrijk geweest”

Ajax had het vooral in de eerste helft erg moeilijk tegen Vitesse. De thuisploeg zette fel druk op de bal en kwamen meerdere keren gevaarlijk voor het doel. “Ik ben belangrijk geweest met reddingen”, vertelt Jasper Cillessen dan ook na afloop van de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. “Maar je komt 1-0 achter en dat is zuur”, erkent de eerste goalie onder de lat bij Ajax.

In de tweede helft kwam Ajax beter voor de dag en dat was het gevolg van een goed gesprek in de kleedkamer na de eerste 45 minuten. “We moesten elkaar de waarheid zeggen, het was gewoon niet goed. Na rust pakken we het goed op”, legt de doelman van Ajax uit.