Hoesen: “Toen Ajax twee spitsen had aangetrokken wist ik het wel”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Danny Hoesen werd deze transferperiode verkocht aan FC Groningen. De Limburger had geen indruk weten te maken bij Ajax en mocht voor een redelijk lage transfersom vertrekken bij de landskampioen. Zelf had de spits ook al vrij snel door dat er weinig kansen voor hem lagen bij Ajax volgend seizoen.

“Toen Ajax eenmaal twéé aanvallers had gekocht (Zivkovic en Milik, red.), wist ik al snel dat ik iets anders wilde”, aldus Hoesen in de nieuwe VI. “Met Frank de Boer heb ik een gesprek gehad. Ik mocht de voorbereiding bij het eerste van Ajax aansluiten, maar hij zei eerlijk dat het voorin druk zou worden. Voor mij was het beter te kiezen voor een club waar ik wel zeker ben van speeltijd.”

Naast Richairo Zivkovic en Arkadiusz Milik zitten ook nog steeds Siem de Jong en Kolbeinn Sigthorsson bij de Amsterdammers. Zij hopen deze zomer een andere club te vinden, maar vooralsnog is er nog niks concreet omtrent de twee spitsen. Ook kunnen de talenten Ricardo Kishna en Dejan Meleg in de spits uit de voeten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/06/04/hoesen-toen-ajax-twee-spitsen-aangetrokken-wist-ik-het-wel/