Jacht naar vijf op een rij begint op De Toekomst

Bron: www.ajaxlife.nl

De Ajacieden melden zich vandaag weer op De Toekomst.© Ajax Life

Seizoen 2014-2015 is begonnen voor Ajax. Wij kunnen ons voorstellen dat u er nog totaal niet mee bezig bent tussen al het WK-geweld door. Maar Ajax is echt weer in training.

De Ajacieden druppelen maandag een voor een binnen op De Toekomst voor een intakegesprek. Dan wordt bekeken of de spelers een beetje doorgetraind hebben tijdens de vakantie. Dat wordt dan weer allemaal netjes opgeschreven zodat de trainers later in voorbereiding kunnen zien of ze al fitter zijn.

De selectie is bij de intake nog niet compleet. Daley Blind, Jasper Cillessen en Joël Veltman moeten nog foebele in Brazilië met Oranje. De spelers die na afloop van het seizoen nog wat potjes speelden met hun nationale ploeg krijgen iets langer vakantie. Wie precies wanneer aansluit, is nog niet helemaal duidelijk.

De aanwinsten Nick Viergever, Richairo Zivkovic en Arkadiusz Milik zullen zich waarschijnlijk wel melden bij de intake. Voordat Robert Muric speelgerechtigd is, moet eerst nog een aantal formaliteiten afgerond worden. Of dat een intake tegenhoudt, is niet duidelijk.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15790