De Boer eist spektakel

Bron: www.ajaxupdate.nl

Ajax-trainer Frank de Boer wil dat zijn ploeg komend seizoen voor meer vertier zorgt. Dat zegt de coach van de Amsterdammers maandag in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“De voorwaarden moeten worden geschapen om aantrekkelijker te gaan voetballen. Nog meer naar voren spelen, dominanter zijn in het positiespel. Meer spektakel. Daar hebben we de spelers voor. Dat is waar Ajax voor staat”, zegt De Boer, die afgelopen week met Ajax in Oostenrijk verbleef, in de krant. Ajax was zaterdag in het Alpenland met 1-5 te sterk voor Wacker Innsbruck. De week in Oostenrijk stond niet alleen in het teken van fit worden.

De Boer ging het gesprek aan met zijn spelers. De inhoud van die gesprekken was duidelijk: Ajax moet de supporters meer vermaken. “Ik ga meer eisen van de spelers. Zij moeten beseffen dat er meer van hen verwacht wordt. Onderling kunnen zij elkaar ook aanspreken op gedrag en kernwaarden. De meesten hebben nu een heel jaar in de Eredivisie gespeeld, zes wedstrijden Champions League. Dan moet je stappen maken”, zegt De Boer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2014/07/de-boer-eist-spektakel/

Gegevens