Blind hoorde niets van Man.United

Bron: www.ajaxupdate.nl

Daley Blind wordt in de Engelse media vrijwel dagelijks in verband gebracht met een transfer naar Manchester United. De Oranje-international van Ajax is met een week te gaan nog altijd in Amsterdam en het heeft er alle schijn van dat daar geen verandering in komt voor het einde van de transferperiode.

Ook dinsdag was het opnieuw raak in Engeland. Wederom werd Blind door diverse tabloids vooruitgeschoven als één van de volgende versterkingen die Louis van Gaal op het oog heeft voor Manchester United. De zaakwaarnemer van Blind, Rob Jansen, laat weten dat alle transfergeruchten uit de duim gezogen lijken te worden. Hij hoorde immers nog niets vanuit Manchester voor Blind.

“Op dit moment heeft Manchester United geen contact opgenomen met mij of Ajax betreffende Daley en ik zit hier niet te wachten op een belletje”, zegt Jansen in gesprek met talkSPORT. Volgens verschillende Engelse media stuurde Manchester United afgelopen zondag scouts naar de topper tussen Ajax en PSV om Blind aan het werk te zien. De club zou ruim twintig miljoen euro willen betalen voor de multifunctionele Ajacied.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2014/08/blind-hoorde-niets-van-man-united/