Ajax speelt thuis op woensdag en opent tegen PSG

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax speelt uit op dinsdag en sluit thuis af tegen APOEL.© De Brouwer

Het speelschema voor de groepsfase van de Champions League is bekend. Ajax opent thuis tegen Paris Saint-Germain en eindigt ook in eigen huis, tegen APOEL Nicosia. Tussendoor heen en weer naar Barcelona. Thuisduels zijn op woensdag, uitwedstrijden op dinsdag.

P { margin-bottom: 0.21cm; }

Ajax heeft ook dit seizoen waarschijnlijk weinig problemen om zijn passe-partouts te verkopen. De thuiswedstrijden tegen PSG en Barcelona zijn voor velen om van te watertanden en APOEL zien we ook graag op bezoek komen. Of er nog losse kaarten beschikbaar komen, is de grote vraag.

Op papier zijn de Cyprioten de zwakkere broeder van het kwartet in groep F, maar juist tegen de ploeg uit pot 4 heeft Ajax nog wel eens moeite om de zes punten veilig te stellen. Het goede nieuws is dat er nu in ieder geval dagen in de agenda omcirkeld kunnen worden.

De volgende stap is vrij vragen aan de baas. Is het niet om een paar biertjes te kunnen doen voor een Europees avondje in de Amsterdam Arena, dan wel om het tripje naar het buitenland te kunnen boeken. Succes!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16078