Italië - Nederland

Bron: www.ajaxlife.nl

Er is al een hele collectie van deze foto's na pingels bij Cillessen.© Proshots

De eerste van Guus. En na tien minuten was het in feite al afgelopen. De rentree van Guus Hiddink als bondscoach loopt uit op een klein drama. Italië begint een stuk sterker en beslist de wedstrijd binnen de kortste keren.

Het volkslied zingen was nog niet klaar of Oranje raakte Bruno Martins Indi al kwijt, met een van de snelste rode kaarten in de historie van het Nederlands elftal. Penalty en wegwezen. Zoals we allemaal weten, is penalty's keren niet de specialiteit van Jasper Cillessen.

Kort daarvoor was het al 1-0 geworden. Dan zijn we met z'n allen blij dat het 'slechts' een oefenwedstrijd betreft en niet de kwalificatiereeks voor het EK. Die moet nog beginnen. Dat gebeurt over een dag of wat. Die ontmoeting met Tsjechië is ook een stuk belangrijker.

Toch is dit geen lekker begin. Eens kijken of Hiddink nu net zo kritisch wordt aangepakt door de gemiddelde krant als Louis van Gaal. Waarschijnlijk niet. Misschien hoeft dat ook helemaal niet, zolang die wedstrijd tegen de Tsjechen maar winnend wordt afgesloten.

De foto's zijn van ProShots.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16121