Zivkovic maakt met twee goals eindelijk belofte waar: “Dat is fijn voor hem”

Bron: ajaxfanzone.nl

Richairo Zivkovic heeft in Amsterdam eindelijk kunnen laten zien waarom Ajax afgelopen zomer een kleine drie miljoen euro voor hem betaalde. De spits scoorde vrijdagavond twee keer en verzorgde ook één assist.

Dat gebeurde nog niet in de hoofdmacht van de regerend landskampioen, maar ook doelpunten in Jong Ajax zullen de achttienjarige aanvaller helpen in zijn ontwikkeling. “Ik ben blij voor Zivkovic dat hij twee goals maakt”, reageert Andries Ulderink na de 5-1 zege op Jong FC Twente op de clubsite. “Je ziet hem op de training al stapjes maken in de kleine ruimte.”

Zivkovic speelde tot nog toe zes wedstrijden voor de beloften en viel alleen op met een benutte strafschop tegen Fortuna Sittard en een rode kaart wegens trappen tegen FC Volendam. “Dat hij dan nu twee keer scoort is fijn voor hem. Je wordt als spits toch afgerekend op goals”, aldus Ulderink, die ook tevreden was met het optreden van zijn andere spelers.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/10/04/zivkovic-maakt-met-twee-goals-eindelijk-belofte-waar-dat-is-fijn-voor-hem/