Kishna vraagt Overmars, in bijzijn van zaakwaarnemer, om opheldering

Bron: ajaxfanzone.nl

Ricardo Kishna heeft onlangs om opheldering gevraagd bij Marc Overmars over zijn speelminuten in het eerste elftal van Ajax. De buitenspeler deed dat in bijzijn van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola.

Kishna begon dit seizoen in de basis bij Ajax maar moest de laatste tijd steeds vaker genoegen nemen met een plek op de reservebank. Daarop meldde Kishna zich in het bijzijn van Raiola op het kantoor van Marc Overmars en liet de zaakwaarnemer doorschemeren dat hij er over nadacht om Kishna onder te brengen in de serie A als de situatie niet zou veranderen.

Frank de Boer noemt het voorval vrij bizar en geen normale gang van zaken. ‘Het mag duidelijk zijn dat ik bepaal wie er in de basis staat en doordat ik met mijn technische staf vierentwintig uur bezig ben met de beste opstelling valt er af en toe een speler buiten de boot, maar dat is puur om het sterkste team op dat moment op te stellen.  Ik ga hier dan ook niet anders op reageren. Sommige jongens zijn vatbaar als ze iets minder spelen en gaan in op mensen die denken er iets van te moeten zeggen’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/12/04/kishna-vraagt-overmars-in-bijzijn-van-zaakwaarnemer-om-opheldering/

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Frank de Boer
Zaakwaarnemers: Mino Raiola