Overmars wil aanblijven De Boer, polsen Rijkaard vorig jaar

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Directeur technische zaken Marc Overmars zou zo het contract van Ajax-coach Frank de Boer vandaag nog verlengen. Dit laat hij weten aan Voetbal International.

Overmars: “Ik denk niet dat hij na dit seizoen vertrekt en ik hoop ook dat het niet gebeurt. We zijn erg blij met Frank en we willen nog jaren met hem verder. Juist in mindere tijden moeten we er óók staan met onze groep in de clubleiding. Bobby Haarms zei vroeger altijd dat bij Ajax na een nederlaag een grafstemming hoort te heersen. Dat is in wezen nooit veranderd. We balen allemaal ontzettend van de nederlaag tegen Vitesse. Maar dat doet niets af aan hoe positief we tegen Frank aankijken.” De berichten over het polsen van een nieuwe trainer waren blijkbaar ook onzin. Enkele dagen geleden was er het bericht dat Ajax Rijkaard had gepolst om de opvolger te worden van De Boer. Dit was echter vorig seizoen het geval en niet dit seizoen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/02/01/overmars-wil-aanblijven-de-boer-polsen-rijkaard-vorig-jaar/

Gegevens