Kishna onderwerp van discussie: ‘Hij moet blijven en los van die halfgare zaakwaarnemer’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax verlengde onlangs een aantal contracten van jonge spelers. Rondom Ricardo Kishna blijft het op dat gebied vooralsnog stil. Rondom zijn persoon is de laatste tijd nogal wat discussie ontstaan. Zaakwaarnemer Mino Raiola denkt dat het beter is dat Kishna vertrekt bij de club vertrekt. Hij zou te veel in de pas moeten lopen onder trainer Frank de Boer en de zaakwaarnemer lijkt via de media aan te sturen op een mogelijke breuk tussen Kishna en Ajax.

Volgens Piet Keizer is Kishna een geweldige speler voor Ajax. Hij vindt dat de club er alles aan moet doen om hem te behouden met een nieuw contract. “Ajax moet daar snel en serieus werk van maken. Hij heeft een goede actie en voorzet, snelheid, overzicht en gaat nog scoren ook. Nou, dan moet je de rest maar voor lief nemen”, aldus de voormalige Ajax-speler tegenover het Algemeen Dagblad.

Ook Tscheu La Ling ziet veel potentie in Kishna. “Hoewel Kishna nog alles moet bewijzen, staat zijn talent vast. Een typische buitenspeler van Ajax, talentvol en onberekenbaar”, aldus de voormalig rechtsbuiten.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/03/07/kishna-onderwerp-van-discussie-hij-moet-blijven-en-los-van-die-halfgare-zaakwaarnemer/