Ajax gaat zich mengen op transfermarkt, drie of vier aankopen in verschiet

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat de komende weken flink aan de slag om de huidige selectie te versterken met spelers van buitenaf. De ingeslagen weg die Ajax volgt om het alleen met jeugdspelers te gaan doen blijkt niet voldoende, waardoor de club genoodzaakt is om de transfermarkt op te gaan, zo weet Mike Verweij, verslaggever bij De Telegraaf, te melden.

‘Ajax gaat op zoek naar een ervaren spits en inmiddels zijn er zeven bekeken waarvan Oscar Cardozo, die momenteel bij Trabzonspor onder contract staat, de beste papieren lijkt te hebben. Het management van Cardozo heeft de speler aangeboden bij Ajax maar vooralsnog lijkt het salaris een obstakel. Nemanja Gudelj komt naar Ajax en dat heb ik al eerder gemeld. Tevens gaat Ajax op zoek naar een goede centrale verdediger omdat Niklas Moisander komende zomer vertrekt. Bij een eventueel vertrek van Ricardo Kishna, wat mij niet zal verbazen, zal er direct een linksbuiten worden aangetrokken’.

Bron: Afkicken

Likes(2)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/05/05/ajax-gaat-zich-mengen-op-transfermarkt-drie-of-vier-aankopen-in-verschiet/