Panathinaikos meldt zich voor Ligeon

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ruben Ligeon, die mag vertrekken bij Ajax, ligt niet bepaald slecht in de markt. De rechtsback die de tweede seizoenshelft op huurbasis uitkomt voor NAC Breda staat in de belangstelling van de Griekse topclub Panathinaikos, zo meldt De Telegraaf maandagmorgen. 

Ligeon kreeg een aantal weken terug van Ajax te horen dat er voor hem geen toekomst ligt in Amsterdam. De afgelopen jaren had de pijlsnelle vleugelverdediger Ricardo van Rhijn voor zich, terwijl in de nabije toekomst vooral Kenny Tete een kandidaat lijkt te zijn voor de positie rechts achterin. 

Panathinaikos schuift maandag aan om te praten over een overgang, zo weet de eerdergenoemde Amsterdamse krant. Naast de Grieken zijn ook AZ en FC Utrecht concreet voor Ligeon, die bij Ajax nog over een contract tot medio 2016 beschikt. NAC Breda, dat de huurling eveneens definitief zou willen inlijven, lijkt kansloos nu er meerde clubs concreet zijn. De Brabanders weten nog altijd niet of er door hen volgend jaar op het hoogste niveau van Nederland gaat worden gevoetbald. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/87637/panathinaikos-meldt-zich-voor-ligeon