Overmars gelooft nog in Champions League-winst van Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Het verschil tussen de Europese top en Ajax is o.a. door televisiegeld, Russische en Arabische oliesjeiks en ‘zaakwaarnemers’ gigantisch geworden. Kunde doet er niet meer toe, maar Overmars ziet Ajax nog wel eens de Champions League winnen.

Nederlands grootste club wist de Europacup voor Landskampioenen/Champions League vier keer te winnen. In 1971, 1972, 1973 en 1995 wist Ajax de beker met de grote oren naar Amsterdam te halen. In 1969 en 1996 was Ajax ook verliezend finalist. “Ik geloof in cyclussen in het voetbal”, zegt Overmars, technisch directeur van Ajax in gesprek met Voetbal International. “Ergens in de komende seizoenen moet het kunnen lukken die lat weer een keer aan te tikken. Daarna kunnen we weer opnieuw beginnen, want dan wordt de hele ploeg leeg gekocht, maar ik blijf geloven dat het mogelijk is. Dat zit in mijn kop en dat krijgt niemand eruit”, besluit de zuinige Overmars.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/05/14/overmars-gelooft-nog-in-champions-league-winst-van-ajax/

Gegevens