[Update] Groningen ontkent contact Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Richairo Zivkovic wordt komend seizoen mogelijk verhuurd aan FC Groningen. De spits is bij Ajax komend seizoen derde keuze achter een nieuwe aankoop en Arek Milik, terwijl speeltijd in de Eredivisie een must is. 

Simon Zwartkruis van Voetbal International schrijft dat Ajax en FC Groningen in gesprek zijn over de jonge aanvaller, die afgelopen seizoen vooral in Jong Ajax speelde. In de beloften maakte hij achttien doelpunten, bij het eerste bleef het bij een paar invalbeurten. 

Vooralsnog heeft FC Groningen alleen bij Ajax gevraagd om de mogelijkheid om de spits te huren, zo weet Ajax Showtime. Of hij weg mag, hangt vooral af van het feit of Ajax een nieuwe spits weet aan te trekken.

Update - 20.25 uur (21 mei 2015)Bij monde van manager technische zaken Peter Jeltema ontkent FC Groningen al gesproken te hebben met Ajax over een mogelijke huur van Zivkovic.  'Zivkovic is een optie die bij ons is langsgekomen. Of wij met Ajax over Zivkovic hebben gesproken? Nee, en het liefst huren wij ook geen spelers, want daar krijg je later niks voor terug', aldus Jeltema tegenover Het Dagblad van het Noorden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/87985/update-groningen-ontkent-contact-ajax