Oranje wint van Letland, Sigthorsson scoort winnende voor IJsland

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Nederlands Elftal, met Jasper Cillessen in de basis, heeft vrijdagavond met 0-2 gewonnen van Letland. Wijnaldum en Narsingh wisten in de tweede helft te scoren waardoor Guus Hiddink zijn eerste uitoverwinning boekte in zijn huidige periode als bondscoach. Joël Veltman was niet geselecteerd voor deze wedstrijd evenals Davy Klaassen, die herstellende is van zijn buikoperatie.

Kolbeinn Sigthorsson was persoonlijk verantwoordelijk voor de 2-1 winst van IJsland op Tsjechië. De spits maakte de winnende treffer, waardoor IJsland de eerste plaats overnam in de poule waarin ook Nederland speelt. IJsland gaat aan de leiding in groep A, met vijftien punten uit zes duels, op twee punten gevolgd door Tsjechië. Nederland kwam door de winst in Letland (0-2) wat dichterbij op vijf punten afstand. IJsland komt op 3 september naar de Amsterdam ArenA voor de wedstrijd tegen Oranje.

Bron: Ajax.nl

Likes(4)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/12/oranje-wint-van-letland-sigthorsson-scoort-winnende-voor-ijsland/