Heitinga terug naar Ajax

Bron: www.ajaxupdate.nl

John Heitinga keert zo goed als zeker terug bij Ajax. De verdediger tekent in Amsterdam een contract voor één seizoen en zet zijn handtekening als hij terug is van zijn vakantie in Griekenland.

Zaakwaarnemer Rob Jansen bevestigt de terugkeer van Heitinga tegenover de Telegraaf. De verdediger komt transfervrij over van Hertha BSC, waar hij een teleurstellend seizoen achter de rug heeft. “Normaal gesproken gaat dit niet meer mis, maar het is voor mij de gewoonte om de speler uiteindelijk de laatste klap te laten geven. Om alle aspecten nog één keer in de aanwezigheid van John door te nemen. Dan staat alles al op papier.”

Heitinga durfde zelf wel op de zaken vooruit te lopen. “De aanwezigheid van Frank (de Boer) heeft ook een belangrijke rol gespeeld in mijn beslissing om voor Ajax te kiezen. Hij heeft aangegeven me er erg graag bij te willen hebben. Er was meer belangstelling, onder meer uit het Midden-Oosten, maar dit voelt als thuiskomen. Geld is geen drijfveer, slechts de sportieve uitdaging.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2015/06/heitinga-terug-naar-ajax/

Gegevens

Onderwerpen: Kampioen, Terugkeer, Transfers
Clubs: PSV, AFC Ajax
Zaakwaarnemers: Rob Jansen
Bestuursleden: Johan Cruijff