Cillessen niet bezig met transfer: ‘Dat zal Frank de Boer blokkeren’

Bron: ajaxfanzone.nl

Jasper Cillessen is de laatste weken meerdere keren gelinkt aan een transfer naar Manchester United maar daar is de doelman totaal niet mee bezig. Cillessen weet dat hij niet zomaar mag vertrekken bij Ajax, en mocht de interesse heel concreet worden dat de Ajax-leiding de transfer wil blokkeren.

‘Ik ben totaal niet bezig met een transfer en als ik dat wel zou zijn dan had ik mijn contract bij Ajax niet verlengd tot 2018. Mijn oude contract liep tot 2016 dus als ik niet had bijgetekend was het nu misschien wel het perfecte moment voor een overstap. Overigens is de trainer heel duidelijk geweest toen hij hoorde van de geruchten over een transfer van mij. Mocht de interesse heel serieus worden dan wil hij de transfer blokkeren’. Cillessen is meerdere keren genoemd bij Manchester United als opvolger van David de Gea die zeer waarschijnlijk vertrekt naar Real Madrid.

Bron: Daily Mirror

Likes(24)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/21/cillessen-niet-bezig-met-transfer-dat-zal-frank-de-boer-blokkeren/