Ajax speelt gelijk tegen Dinamo Moskou

Ajax heeft haar eerste oefenduel van het seizoen niet winnend af kunnen sluiten. Na 90 minuten stond er een 2-2 stand op het bord, nadat beide helften (met verschillende Ajax-elftallen) in 1-1 waren geëindigd.

In de eerste helft, met het ‘basisteam’, kwam Ajax na een corner van Schöne op een 1-0 voorsprong. Het was echter een speler van Dinamo die de bal in zijn eigen doel werkte. Waar Dinamo daar dus nog pech had, zat het even later mee. Doordat Jaïro Riedewald een schot van Sosnin van richting veranderde was Ajax-keeper Boer kansloos.

In de tweede helft stond er een hernieuwd Ajax op het veld, dat wel wederom op voorsprong kwam. Bazoer (foto) schoot van buiten de zestien de bal met links in de verre hoek. Ook deze voorsprong werd echter ongedaan gemaakt door Dinamo; M’Vila pegelde de bal in de kruising.

Opstelling Ajax 1e helft: Boer, Tete, Heitinga, Riedewald, Dijks, Klaassen, Gudelj, Sinkgraven, Schöne, El Ghazi, Menig.

Opstelling Ajax 2e helft: Onana, Van Rhijn, vd Hoorn, Viergever, Savastano, Van de Beek, Serero, Bazoer, Muric, Hendriks, Cerny.