Selecties A-jeugd tot en met C1 op een rij

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het nieuwe jeugdseizoen bij Ajax gaat bijna van start. Op 3 augustus worden de verschillende jeugdteams voor het eerst getest, een paar weken later begint de competitie. Ajax Showtime heeft als allereerste de jeugdselecties van de A-jeugd tot aan Ajax C1 op een rijtje.

Vooral de namen bij de A-junioren verschillen flink van vorig jaar. Enkele spelers die nog speelgerechtigd waren voor A1 of A2 werden reeds doorgeschoven naar de beloften. Door het ontbreken van onder andere Donny van de Beek, Abdelhak Nouri en Vaclav Cerny komt er plek vrij voor verschillende tweedejaars B-junioren. 

Ook werden er enkele nieuwe spelers verwelkomd, vooral afkomstig van FC Almere City. Zo sluit Keshone Mettendaf aan bij de A-jeugd, komt aanwinst Kasper Dolberg over uit Denemarken en bij Almere werd ook Abdelghani El Bachir weggeplukt. Ook Soufian Iallouchen (DWS, B2), doelman Nick Plomper (AZ, B1), Niciano Omzigtig (Almere, C1) en Liam van Gelderen (AZ, C1) zijn nieuw. Het wachten is nog steeds op de officiële bekendmaking van de komst van Francesco Antonucci. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/89015/selecties-a-jeugd-tot-en-met-c1-op-een-rij