Cerny helpt Jong Ajax langs Al Rayyan

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft zijn laatste oefenwedstrijd gewonnen. Op de Toekomst werd Al Rayyan uit Qatar met 1-0 verslagen. Vaclav Cerny zorgde na tien minuten spelen voor de enige treffer.

De opzet van de oefenwedstrijd was iets anders dan normaal. In plaats van twee keer een helft voetballen, werd er vier keer een half uur gespeeld. Al na tien minuten zorgde Cerny op aangeven van Lucas Andersen voor de 1-0 en leek het een makkelijke wedstrijd voor de mannen van Andries Ulderink te gaan worden.

Ook Thulani Serero, die zijn rentree maakte, viel in positieve zin op. De Zuid-Afrikaan kreeg na een half uur echter een tikje waarna hij direct gewisseld werd. Na een sterk begin zakte Jong Ajax iets in waardoor Al Rayyan iets beter in het spel kon komen.

Al snel na het begin van de derde helft stond de ploeg uit Qatar met tien man. De scheidsrechter trok een directe rode kaart voor een speler die een schop uitdeelde aan Cerny. De Tsjech verliet direct hierna het veld voor Dejan Meleg.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/89244/cerny-helpt-jong-ajax-langs-al-rayyan