Versteegt: “ADO is altijd een lastige tegenstander”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor de Ajax Vrouwen gaat de tweede seizoenshelft vrijdag weer van start. Mandy Versteegt blikt met De Telegraaf vooruit op de tweede seizoenshelft. Vorig jaar was ze lange tijd uit de running vanwege een afgescheurde achillespees. Ook toen ze net weer fit was, ging het mis. “Vlak voor de winterstop in de wedstrijd tegen PSV raakte ik weer geblesseerd. Deze keer aan mijn hamstring. Het schoot er gewoon in”, vertelt ze aan de krant.

Tegen ADO Den Haag hoopt ze er vrijdagavond echter weer gewoon bij te zijn. Versteegt kijkt enorm uit naar de wedstrijd: “We spelen thuis en dat is altijd bijzonder voor ons. Mijn ouders komen dan altijd naar me kijken en ook mijn opa Wim zit op de tribune. Zij zijn mijn vaste supporters als we op de Toekomst voetballen.”

Hoewel de Ajax Vrouwen bovenaan staan, zijn er nog genoeg verbeterpunten volgens Versteegt: “ADO is voor ons altijd een lastige tegenstander die altijd maar door blijft gaan. Wij moeten proberen de kansen te benutten, want de afwerking dat kan en moet gewoon beter.” Thuis speelden de vrouwen met 0-0 gelijk tegen ADO Den Haag, uit werd er met 2-1 gewonnen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/versteegt-ado-voor-ons-lastige-tegenstander/