A1 niet langs Utrecht, B1 zegeviert wel

De A1 van Ajax heeft zaterdagmiddag niet weten te winnen van FC Utrecht A1. De ploeg van trainer Frank Peereboom kwam nog wel op voorsprong, maar zag de club uit de Domstad langszij komen. Ook de A2 en C1 van Ajax speelden gelijk tegen respectievelijk FC Twente A1 en AZ Onder 15. Ajax B1 tenslotte wist wel te winnen. Op bezoek bij Sparta Rotterdam B1 werd het 0-2.

10.00 uur: AZ U15 - Ajax C1 1-1Na een kwartier voetballen kwam de thuisploeg op een 1-0 voorspong. Myron Boadu mocht aanleggen vanaf elf meter en faalde niet. Via Hossein Zamani kreeg Ajax op slag van rust pas de eerste kans op een treffer, maar zijn schot ging recht op de keeper af. Sowieso werden er niet al teveel kansen gecreëerd, ook niet door de thuisploeg. Het enige goal uit de eerste helft viel dan ook uit een strafschop.