Ajax hoopt op biedoorlog vanwege Riechedly Bazoer

Bron: ajaxfanzone.nl

De Engelse kranten en nu ook De Telegraaf weten te melden dat Ajax Riechedly Bazoer zal laten gaan. Er zijn serieuze gesprekken gaande met onder andere Chelsea. De Londense club denkt een streepje voor te hebben op FC Barcelona, Napoli en Manchester City omdat zij Guus Hiddink als interim-manager hebben en heeft er alles voor over om de negentienjarige Bazoer over de streep te trekken.

Hoewel Riechedly schijnbaar liever bij FC Barcelona wil gaan spelen, heeft broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer de deur bij Chelsea open gehouden. De club wil een zeer interessant financieel voorstel doen en Riechedly zal ook veel speeltijd krijgen door het vertrek van Ramires.

Riechedly heeft al aangegeven om eerst kampioen te willen worden met Ajax en daarna eens verder te gaan kijken. Als Ronald Koeman komend seizoen Chelsea zal gaan leiden dan lijkt speeltijd voor Bazoer gegarandeerd terwijl bij een andere manager dit nog maar te bezien is. Ondertussen hoopt de Amsterdamse club dat er een ware biedoorlog zal ontstaan zodat het transferbedrag erg hoog zal zijn.

Likes(58)Dislikes(129)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/02/20/ajax-hoopt-op-biedoorlog-vanwege-riechedly-bazoer/