Veltman: “Dan zijn we natuurlijk niet blij met Andersen”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Veel aandacht van de media voor Lucas Andersen. De Ajax-huurling speelt nu voor Willem II en morgen staat Willem II – Ajax op het programma. Pikant dus. Joël Veltman zou niet graag in de schoenen van Andersen staan, zegt hij in De Telegraaf.

“Het is een heel gekke situatie. Als hij de winnende goal scoort, pakken we hem volgend seizoen aan op de training”, zegt Veltman met een knipoog. “Maar serieus, dan zijn we natuurlijk niet blij met hem, en de fans ook niet. Hij zal daar lang op worden aangesproken. Vertonghen heeft er ook jaren last van gehad”, aldus de 24-jarige Ajax-verdediger. Vertonghen scoorde in 2007 als huurling voor RKC tegen Ajax. Veltman verwacht niet dat Andersen zich zal inhouden. “Je kunt niet verwachten dat Lucas voor open doel naast schiet. Dat zou ik in zijn situatie ook niet doen. Ik vind ook dat Lucas alles moet geven. Hij speelt nu voor Willem II en zal willen zorgen dat die club in de Eredivisie blijft. Dat is zijn goed recht.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/03/05/veltman-dan-zijn-we-natuurlijk-niet-blij-met-andersen/