Telegraaf: 'Basisplaatsen Veltman en Klaassen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Danny Blind lijkt vrijdagavond tegen Frankrijk te gaan kiezen voor een vijfmansverdediging. De bondscoach wilde woensdag geen uitspraken doen over zijn opstelling, maar De Telegraaf baseert zich op een besloten training in de Amsterdam ArenA.

Op basis van die oefensessie lijken Joël Veltman, Jeffrey Bruma, Virgil van Dijk, Daley Blind en Jetro Willems de verdediging te gaan vormen. Dat Jasper Cillessen als keeper begint, maakte Blind woensdag al wél duidelijk. Met Riechedly Bazoer en Davy Klaassen zitten er nog twee Ajacieden in de selectie, Klaassen zou een goede kans maken om te beginnen vrijdag naast Jordy Clasie en Wesley Sneijder.

Ook claimt De Telegraaf dat Quincy Promes en Luuk de Jong waarschijnlijk starten. Het tweetal zou in dat geval de voorkeur krijgen boven Klaas-Jan Huntelaar en Memphis Depay, die bij hun clubs Schalke 04 en Manchester United wat minder spelen de laatste weken. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/95296/telegraaf-basisplaatsen-veltman-en-klaassen