Younes: “Natuurlijk speel ik voor de fans”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Amin Younes kwam afgelopen zomer over van Borussia Mönchengladbach. Volgens de rappe linksbuiten is dit seizoen met afstand het beste seizoen uit zijn loopbaan. Ook is de Duitser met Libanese roots blij en dankbaar dat hij voor Ajax mag spelen, vertelt hij op de site van Ajax.

“Het doel vanaf mijn allereerste dag bij Ajax is om zoveel mogelijk te leren. Als je naar Ajax komt, vind ik dat je zo ingesteld moet zijn”, aldus de aanvaller. Younes leert bij Ajax veel van de trainers. “De coach, Dennis en Hennie doen het geweldig. Ze praten veel met me en geven aan wat ik beter kan doen. Daar ben ik erg blij mee. Kijk, je kunt wel de hele dag trainen, maar als je foute dingen traint, word je niet beter.”

Younes merkt in het stadion dat hij de supporters overtuigd heeft en dat hij aan populariteit wint: “Dat is voor mij natuurlijk belangrijk. Ik speel voetbal omdat ik het leuk vind en succesvol wil zijn. Maar ik wil vooral waarde voor het team hebben en niet alleen een show opvoeren. Natuurlijk speel ik voor de fans, en wil ik vooruit spelen en de tegenstander verrassen. Maar in eerste instantie wil ik vooral belangrijk zijn voor het team.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/younes-natuurlijk-speel-ik-voor-de-fans/