Jong Ajax bloedeloos gelijk tegen RKC

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft vrijdagavond in eigen huis doelpuntloos gelijkgespeeld tegen RKC Waalwijk. In de slotfase werd het nog spannend, maar in de rest van de wedstrijd was het allemaal tamelijk saai.

Het eerste gevaar kwam van de gasten uit Waalwijk. Jordy Thomassen zag zijn schot echter geblokkeerd worden, alvorens Andre Onana de bal op kon pakken. Verder was de eerste helft erg saai. Ajax had de bal, maar de ploeg creƫerde vrij weinig. Na ongeveer een halfuur spelen kopte Frenkie de Jong over vanuit een vrije trap, maar dat was alles van de Amsterdammers.

RKC'er Thomassen kreeg echter nog wel een kans op de openingstreffer. Hij zag op zijn verjaardag zijn doelpunt uiteindelijk wel afgekeurd worden wegens buitenspel. In de tweede helft waren er in de eerste tien minuten twee kansen: een voor Ajax (Abdelhak Nouri schoot over) en een voor RKC (Pieter Langedijk miste na een prima solo).

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/95958/jong-ajax-bloedeloos-gelijk-tegen-rkc