Dijks: “Deze week was wel even goed voor ons”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mitchell Dijks is blij dat hij deze week met Ajax op pad ging naar China. De Ajacieden konden door de trip na het mislopen van de titel het seizoen toch nog een beetje goed afsluiten volgens de verdediger. “Het was wel even goed voor ons. Even in de luwte en even de koppies bij elkaar. We hebben het goed opgepakt, dus ik denk dat het wel even goed was om weg te gaan”, vertelt de linksback in gesprek met Ajax TV.

Ook op persoonlijk vlak was de trip goed volgens Dijks. “Omdat ik in de laatste wedstrijd een blessure had opgelopen. Ik heb gerevalideerd en kon woensdag gelukkig dertig minuten meespelen.”

Doordat hij weer een half uur in de benen heeft, wacht mogelijk een uitnodiging uit Zeist. “Ik weet nog niet of dit mijn laatste wedstrijd van het seizoen was. Ik hoorde dat Patrick van Aanholt (Sunderland, red.) geblesseerd is, dus misschien zit ik wel bij Oranje. Dat is nog even afwachten. Vrijdag hoor ik of ik wordt opgeroepen of niet. Op basis van deze dertig minuten denk ik wel dat ik erbij zit. Ik heb gisteren eigenlijk al een vakantie geboekt, maar Oranje is een droom die uit kan komen. Dus dan ga ik maar niet op vakantie.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/dijks-deze-week-was-wel-even-goed-voor-ons/