Jong Ajax speelt gelijk tegen Iraklis

Gister speelde Jong Ajax, op De Toekomst, een besloten oefenduel tegen het Griekse Iraklis Thessaloniki. Bij Jong Ajax speelde ook verschillende spelers mee van het eerste elftal, zoals Vaclav Cerny en Daley Sinkgraven. De wedstrijd eindigde in 1-1.

De eindstand stond voor de rust al op het bord. In minuut 15 scoorde Richairo Zivkoviv de penalty die Ajax kreeg. Vlak voor rusten kwamen de Grieken op gelijke hoogte, door een doelpunt van Perrone.

Het elftal van Marcel Keizer speelde in de volgende opstelling: Onana; Zeefuik, Lartey-Sanniez, De Ligt, Savastano; De Jong, Sinkgraven, Nouri; Cerny, Zivkovic en Muric. Alblas, Clement en Eiting vielen nog in.

Gerelateerde berichtenFilter byTypeAll51015-->Post typePostPageCategoryAlgemeenNieuwsFoto proshotsSort byTitle<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>Relevance<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>