Persconferentie: Bosz lijkt te gaan kiezen voor Dolberg: Duel bijna uitverkocht

Bron: ajaxfanzone.nl

Zojuist heeft de persconferentie plaats gevonden in aanloop van het duel tegen FC Rostov van dinsdagavond. Naast persvoorlichter Brinkuis en een vertaler schoven trainer Peter Bosz en speler Nemanj Gudel aan. De kans dat Traore tegen de Russen gaat spelen lijkt klein. “Twee trainingen en slechts 20 minuten zijn inderdaad niet veel. Dat zou wel snel zijn, voordeel is dat hij manier van spelen gewend is. Vraag is of dit het moment is dat te doen”, aldus Bosz. Bovendien liet hij weten met Dolberg en Cassierra twee goede alternatieven voor handen te hebben. “We hebben de luxe, hoe jong ze ook zijn, dat we drie spitsen hebben”.

SysteemBosz gaf aan het 3-5-2 systeem, dat hij tegen PAOK voerde nog niet afgeserveerd te hebben en ook tegen Rostov mogelijk terug laat keren, al lijkt die kans niet groot. “Als de uitvoering niet goed is moet je daar aan gaan werken. het zou anders zijn als de spelers het niet kunnen”.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/08/15/persconferentie-bosz-lijkt-te-gaan-kiezen-voor-dolberg-duel-bijna-uitverkocht/

Gegevens