Siem de Jong akkoord met PSV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Siem de Jong en PSV hebben vrijdag officieel een akkoord bereikt over een huurovereenkomst met de loopgang van één seizoen. De oud-Ajacied wordt zaterdagmiddag medisch gekeurd in Eindhoven en mag zich zodoende PSV’er noemen.

Journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt zojuist op Twitter dat De Jong zich zaterdag moet melden in Eindhoven en dat PSV met de komst van De Jong het middenveld rond heeft. Siem de Jong die zich op 15 mei 2011 tot de grote man van de kampioenswedstrijd van Ajax kroonde, mag zodoende samen met zijn broer Luuk in het shirt van PSV gaan spelen. Voor veel Ajaxsupporters zal dit een doorn in het oog zijn.

Eerder vandaag werd bekend dat de voorkeur van De Jong uitging naar een tijdelijke overstap naar Ajax, maar Ajax gaf aan De Jong niet nodig te hebben. In de tijd van De Jong in Newcastle kreeg de aanvallende middenvelder veelvuldig te maken met blessures. Grote doel van de Nederlander is dan ook om weer aan spelen toe te komen en te laten zien dat hij nog altijd van meerwaarde kan zijn voor veel clubs.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/siem-jong-akkoord-psv/