Traoré: “Voor mij is Ajax het beste wat me nu kan overkomen”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Bertrand Traoré is bezig aan zijn tweede club in Nederland. De huurling van Chelsea was al eerder anderhalve seizoen actief bij Vitesse. De 21-jarige aanvaller wil zich bij Ajax ontwikkelen tot een basisspeler van Chelsea.

“Voor mij is Ajax het beste wat me nu kan overkomen. Spelen in een aanvallende ploeg, in een competitie als de Eredivisie. Nederland is hét land voor talenten”, zegt de 22-voudige international van Burkina Faso in gesprek met Voetbal International. “Dat heb ik zelf een paar jaar geleden gemerkt. Hier is alles op het voetbal gericht, dat is heerlijk voor een aanvaller. Daarom wilde ik nu zeker naar Ajax, en helemaal met deze trainer.” Die trainer is Peter Bosz en hij was tevens zijn voormalige trainer bij Vitesse. “Peter Bosz gaf de doorslag, absoluut. Hij kent me door en door, onder hem ben ik bij Vitesse beter geworden en ga ik nu ook bij Ajax beter worden. Maar het allerbelangrijkste is dat ik weer wekelijks minuten kan maken.” Het zal hoogstwaarschijnlijk bij 1 jaar Ajax blijven voor Traoré. “In Europa, in de Premier League of de Champions League. Ik heb eraan mogen ruiken en het verlangen is alleen maar toegenomen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/09/21/traore-voor-mij-is-ajax-het-beste-wat-me-nu-kan-overkomen/