Younes, Dolberg, Traoré en Ziyech twijfelgeval bij Ajax tegen NEC

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is de vraag of Ajax aanstaande zondag tegen NEC kan beschikken over Kasper Dolberg, Bertrand Traoré en Hakim Ziyech. Amin Younes lijkt bovendien bijna zeker niet inzetbaar tegen NEC dit weekend. De Duitser trainde aan het begin van de week met de groep, maar vrijdag werkte hij een apart programma af. “Met spierblessures vind ik het altijd moeilijk. Daarom heb ik Younes apart laten trainen.”

Dolberg kwam met een voetblessure terug uit Denemarken. Ziyech is ziek en kampt met een knieblessure. Traoré heeft ook knie klachten. Het drietal trainde vandaag wel volledig mee. “Dan is het altijd even afwachten wat de reactie is”, aldus Peter Bosz op een persconferentie. “Ik verwacht wel groen licht van de medische staf.”

Volgens De Telegraaf zal Younes zeker niet spelen, maar dat is nog iets te voorbarig volgens Bosz. “Het is afwachten. Het kan echter ook zomaar zijn dat hij Panathinaikos (donderdag, red.) niet haalt.”

Likes(13)Dislikes(41)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/11/18/younes-dolberg-traore-en-ziyech-twijfelgeval-bij-ajax-tegen-nec/