Sinkgraven had er onder De Boer “echt geen plezier meer in”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Daley Sinkgraven is bijna twee jaar Ajacied. De linksback/middenvelder lijkt nu de stijgende lijn te pakken te hebben, maar dat was onder de vorige coach een ander verhaal. Bij Frank de Boer kreeg de 21-jarige voormalige Heerenvener amper een kans. En dat vrat aan Sinkgraven.

“Dat knaagde wel aan me, ik had er echt geen plezier meer in. Met een groepje spelers konden we vorig jaar elkaar opladen in moeilijke periodes. Jongens als Lasse Schöne, Nick Viergever, Mike van der Hoorn en ikzelf speelden lange tijd niet”, zegt Sinkgraven tegen Voetbal International. “Alleen tussen ons zat één groot verschil. Zij kregen na de winterstop wel hun kans. In de belangrijkste maanden van het seizoen waren ze weer basisspeler. Ik was oprecht blij voor hen, maar mijn rol was onveranderd en dat kwam wel hard aan. Soms stond ik ‘s ochtends op met een gevoel van: Waar doe ik het allemaal voor?”, aldus Sinkgraven, die onder de huidige Ajax-trainer Peter Bosz weer basisspeler is.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/12/07/sinkgraven-had-er-onder-de-boer-echt-geen-plezier-meer-in/