Traoré nu ook klein vraagteken richting Afrika Cup

Bron: www.ajaxlife.nl

Eens zien wanneer er duidelijkheid komt rondom Traoré. © Pro Shots

Bertrand Traoré heeft al een tijdje last van zijn bovenbeen. Zo veel last zelfs dat Heerenveen-uit voorlopig zijn laatste wedstrijd is. Hij is zondag niet van de partij tegen PSV en volgende week moet een knoop worden doorgehakt: wel of geen Afrika Cup?

De spits uit Burkina Faso speelde al langere tijd met bovenbeenklachten, waarbij Peter Bosz er normaal gesproken over kiest om een speler aan de kant te houden. Rondom Traoré werd een uitzondering gemaakt, maar nu is hij echt geblesseerd.

“Bertrand is nog niet fit. Hij verblijft in Londen, om te worden behandeld door Chelsea. De blessure was erger dan wellicht de klachten eerst lieten aanzien,” legt Bosz uit tijdens het persgesprek.

“Als Bertrand niet fit is, zal hij daar niet gaan spelen. Ik weet het niet. De komende week, denk ik, wordt meer duidelijk over de Afrika Cup. Hij kan nu bij ons niet spelen, dan ook niet voor Burkina Faso.”

“De vraag is: hoeveel tijd heeft hij nodig om echt fit te worden? Daar is contact over, tussen Chelsea en Ajax en de voetbalbond van Burkina Faso. We weten het nu nog niet.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20982

Gegevens