Norwich huurt Dijks met optie tot koop

Bron: www.ajaxshowtime.com

Mitchell Dijks maakt de overstap naar Norwich City, dat maakt de club uit de Engelse Championship dinsdagavond bekend. De linksback wordt tot het einde van het seizoen verhuurd door Ajax. Norwich heeft in tegenstelling tot eerdere berichtgeving toch een optie tot koop bedongen.

'Ik ben erg enthousiast, Norwich is een fantastische club met geweldige mensen. Ik ben hongerig om minuten te maken, maar mijn eerste doel zal zijn om met Norwich te promoveren naar de Premier League', klonk Dijks eerste reactie op Norwich Club TV.Dijks kon aan het begin van het seizoen veelal op een basisplaats rekenen, maar kon lang niet elk duel in Ajax 1 imponeren. Toen Daley Sinkgraven door coach Peter Bosz tot linksachter werd omgetoverd, was de verdediger zijn basisplaats definitief kwijt.

Dijks doorliep de jeugdopleiding van Ajax, alvorens hij in 2012 zijn debuut in het eerste maakte. Na tussenstops bij sc Heerenveen en Willem II kwam de linksachter weer terug bij Ajax, waar Nicolai Boilesen vervolgens de weg vrij maakte voor Dijks, die nog tot en met medio 2018 onder contract staat bij Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102107/norwich-huurt-dijks-met-optie-tot-koop