Traoré en de supporters juichen nu wel samen

Bron: www.ajaxlife.nl

Is alles weer koek en ei? Dat misschien nog niet, omdat er te veel is gebeurd. Maar het lijkt erop dat het weer wat beter gaat tussen Bertrand Traoré en de Ajaxsupporters. Speler en fans juichten samen na de 1-4 tegen NEC. En samen juichen is wel zo leuk.

De verwachtingen rondom Traoré zijn hoog, dus het is logisch dat er reactie komt als de prestaties van de Chelsea-huurling wat tegenvallen. Dan krijg je actie/reactie en dus kon het gebeuren dat tegen FC Kopenhagen na de 1-0 de hele Amsterdam Arena uit zijn dak ging, behalve Traoré.

De Burkinees ging zelfs expres met zijn handen achter zijn rug staan, om een statement te maken. Speler en fans lijken weer wat blijer met elkaar nu de spits in betere vorm steekt. Traoré scoorde in Nijmegen twee keer en zocht na zijn tweede treffer het uitvak op.

Het is nou ook weer niet zo dat er uitbundig werd gejuicht, maar wat wil je bij zo'n eenvoudige klus als NEC-uit? Het zegt wat dat betreft meer dat Traoré de hoek van de uitsupporters opzocht en dat er weer gelachen wordt. Het bewijs wordt geleverd in de bovenstaande video!

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21568

Gegevens