Vink selecteert twintig spelers voor Future Cup

Bron: www.ajaxshowtime.com

Gery Vink heeft twintig spelers geselecteerd voor de ABN Amro Future Cup, die dit Paasweekend wordt afgewerkt op De Toekomst. Doelmannen Terence Meuwese en Jord Ruijgrok missen het toernooi door blessures en Daishawn Redan is er na de mededeling dat hij gaat vertrekken ook niet bij.

Vink heeft tijdens het weekend wel de beschikking over drie spelers die nog geen officiële wedstrijden mogen spelen voor Ajax. Zo zal Mateusz Gorski onder de lat staan, is middenvelder Antonio Trograncic van de partij en voorin kan Vink rekenen op Schön Szabolcs. Ook de Roemeen Ricardo Farcas is erbij.

De selectie bestaat verder uit de vaste kern spelers die in de competitie op koers zijn voor de landstitel. Dat betekent dat ook C-junioren Ryan Gravenberch (14 jaar) en Brian Brobbey (15 jaar) meedoen. Hossein Zamani, pas net hersteld van een hersenschudding, zal niet meedoen en moet nog een jaartje geduld hebben. Check hier het programma.

De volledige selectie: Daan Reiziger Mateusz Gorski

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/103884/vink-selecteert-twintig-spelers-voor-future-cup

Gegevens