Telegraaf: Ajax wil 25 miljoen voor Klaassen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is bereid om komende zomer mee te werken aan een transfer van Davy Klaassen, maar geïnteresseerde clubs dienen dan wel diep in de buidel te tasten. De Amsterdammers willen 25 miljoen euro zien voor de captain, meldt De Telegraaf.

Klaassen gaf zelf al meermaals aan dat hij nog niet weet of hij vertrekt, maar veel mensen zijn het er over eens dat het wel een goed moment is om te gaan. De 24-jarige international kan in ieder geval rekenen op de belangstelling van Everton, waar Ronald Koeman trainer is. Als meer clubs zich melden, is het goed mogelijk dat Ajax nóg meer geld wil dan de genoemde 25 miljoen.

Dat is geen ondenkbaar scenario, want volgens De Telegraaf zijn ook andere Engelse clubs geïnteresseerd. Koeman kwam zondag zelfs zelf naar de Johan Cruijff ArenA om de Ajax-aanvoerder aan het werk te zien. Hij zou op zoek zijn naar een sterke middenvelder met scorend vermogen. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/104587/telegraaf-ajax-wil-25-miljoen-voor-klaassen

Gegevens