Sánchez: “Dat is de verkeerde mindset”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Davinson Sánchez is in zijn eerste seizoen uitgegroeid tot een sterkhouder in het eerste van Ajax. De centrum verdediger staat daardoor ook nadrukkelijk in de belangstelling van onder andere FC Barcelona. Morgen staat hij samen met zijn ploeggenoten in Lyon voor een zware taak, de 4-1 voorsprong verdedigen.

Sánchez weet wat hem en zijn ploeggenoten morgen te doen staat, zo vertelt hij aan De Telegraaf:  “We moeten niet denken dat we er al zijn, we moeten de eerste wedstrijd vergeten en daar heen gaan alsof het nog 0-0 staat. Ook daar moeten we proberen te winnen.”

“Daar heen gaan om de voorsprong te verdedigen is de verkeerde mindset. Dan gaat het vaak fout. Dat mag ons niet gebeuren. We moeten vooral niet denken dat we al in de finale staan. Iedereen heeft de eerste 20 minuten thuis gezien dat de Fransen een prima ploeg hebben. En AZ heeft ervaren dat Lyon thuis ijzersterk kan spelen. Ik schat Lyon dan ook een stuk sterker in dan Schalke. Daarom zullen we weer een topprestatie moeten leveren om de finale te halen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/sanchez-verkeerde-mindset/