Emanuelson duikt op bij FC Utrecht na mislukt seizoen bij Sheffield Wednesday

Bron: ajaxfanzone.nl

Urby Emanuelson is terug in Nederland en houdt momenteel zijn conditie op peil bij FC Utrecht. Vorig seizoen deed de oud-Ajacied dat ook bij Ajax maar van een terugkeer kwam het toen niet waarop Emanuelson uiteindelijk onderdak vond bij Sheffield Wednesday, maar daar na een seizoen alweer mocht vertrekken.

‘Een terugkeer in de Eredivisie zie ik zeker zitten en daarom ben ik hier ook. FC Utrecht is een dynamische ploeg en dat past wel bij mijn manier van spelen, waardoor we dus prima bij elkaar kunnen passen. Ik voel mij niet te groot voor een club als Utrecht, integendeel zelfs, want je moet koesteren wat je hebt. Een belangrijke reden dat ik weer in de Eredivisie wil spelen is dat ik weer vaker bij mijn kinderen kan zijn dus ben ik de club dankbaar voor deze kans en hoop ik de trainer te overtuigen’. Emanuelson kwam na zijn vertrek bij Ajax uit voor AC Milan, Fulham, AS Roma, Atalanta, Hellas Verona en Sheffield Wednesday.

Bron: AD

 

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/07/06/emanuelson-duikt-op-bij-fc-utrecht-na-mislukt-seizoen-bij-sheffield-wednesday/