[Update] Ajax bevestigt verlenging Veltman

Bron: www.ajaxshowtime.com

Joël Veltman gaat zijn contract bij Ajax verlengen, zo meldt De Telegraaf. De rechtsback had nog een verbintenis tot de zomer van 2018 en lonkte naar een vertrek, maar is nu tot 2020 aan de Amsterdamse club verbonden.

Dat heeft Veltman verklapt na de ochtendtraining in Oostenrijk op dinsdag. 'Er komt snel duidelijkheid', reageerde hij op vragen over zijn toekomst, waarna navraag bij Ajax uitsluitsel bood. De club is mondeling akkoord met de verdediger over een nieuw contract voor nog eens twee jaar extra.

Veltman lijkt zodoende een beslissing te hebben genomen over zijn toekomst. Hij sprak de afgelopen weken openlijk uit dat hij eventueel verder wilde kijken, maar hij geeft nu een duidelijk signaal af. Mocht er toch een club komen die hem heel erg aanspreekt, dan kan Ajax de hoofdprijs vragen. De Amsterdammers hielden rekening met een vertrek van Veltman én Kenny Tete, maar nu lijkt alleen laatstgenoemde nog weg te gaan.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105884/update-ajax-bevestigt-verlenging-veltman

Gegevens