Ziyech over situatie Nouri: ‘Het blijft een moeilijk onderwerp om over te praten’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech heeft nog altijd moeite om te praten over de situatie van zijn ploeggenoot Abdelhak Nouri, die nog altijd in het AMC verblijft na zijn hartritmestoornissen. Dat zei de Marokkaanse middenvelder in het programma Inside Ajax tegen presentatrice Fresia Cousiño Arias van Ajax TV.

‘Het blijft voor mij nog steeds een moeilijk onderwerp om over te praten. Nadat het gebeurde in Oostenrijk hadden we hoop dat het nog goed zou komen maar na het verschrikkelijke nieuws hebben we echt een paar weken nodig gehad om het te verwerken. Ik kom vaak bij de familie van Abdelhak en het blijft een moeilijk onderwerp om over te praten, telkens als je daar komt. Nadat we als team bij de familie langs zijn gegaan heeft iedereen het een plekje kunnen geven. Daarna is het persoonlijk en als team alleen maar beter gegaan maar ik heb nog veel dagen dat ik steun zoek bij familie en vrienden’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/09/16/ziyech-over-situatie-nouri-het-blijft-een-moeilijk-onderwerp-om-over-te-praten/

Gegevens